fbpx

Recente reacties

  Archief

  Categorieën

  • Geen categorieën

  Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dol.

  [instagram-feed num=4 cols=4 showfollow=false showbutton=false showheader=false]

  Contact Us

  • Address: 94 Foster Ave. Rockaway, NJ 89800
  • Phone: 684-990-345-389-5623

  Over ons

  Città Unica, italiaans voor een Uniek Stadje. Iedere plek waar je komt, ieder moment van de dag, ieder persoon in je leven en iedere kleding item dat je shopt is uniek. Deze unieke ervaring willen wij je bieden tijdens je shop avontuur op onze webshop. Dit willen wij doen door het aanbieden van unieke items, unieke inspirerende presentatie van de kleding en het op een unieke wijze ontvangen van de door jou geshopte items!

  Wat is Città Unica nog meer?

  Wij willen op een leuke en unieke wijze je voorzien van betaalbare mode items. Dit doen we door telkens weer de leukste mode items aan te bieden en onze collectie geregeld af te wisselen. Daarnaast willen wij de ervaring nog unieker maken door je de mogelijkheid te geven om je favoriete merken, items en stofjes aan ons door te geven. Wij gaan vervolgens op zoek naar een passende manier om aan je wens te kunnen voldoen.

  Al tijden een item in je hoofd, maar deze nergens kunnen vinden? Geen probleem, geef het door en wij gaan op zoek naar een passende oplossing om je te kunnen voorzien van deze unieke items!

  GO! Social

  Go Social, Go Sharing, we love it! Wil je op de meeste leuke en snelle wijze op de hoogte worden gehouden van onze acties en nieuwe items? Je kunt ons vinden op verschillende social media kanalen, Facebook, Instagram en SnapChat!

  Geen fan van social media of liever op een andere manier deze informatie? Meld dan snel aan voor onze nieuwsbrief!